Bokslut, 2008

by Andreas

Jag startade den här bloggen i juli förra året, och då vi nu kan läsa 2009 i almanackan känns det kul att – likt exempelvis Pocketpocketpocket och Du är vad du läser – göra bokslut.

Jag kan konstatera att jag efter att ha startat upp bloggen med några recensioner i juli fick upp farten på skrivandet rejält i augusti, men att jag därefter, efter att ha fastnat i World of Warcraft-träsket, var tämligen oproduktiv under resten av året med endast något enstaka inlägg per månad… Jag kan dock trösta mig med att folk då redan börjat hitta hit, och att jag därför på sistone ligger relativt konstant på ca 400 träffar per månad.

graf

Av de besökare som hittat hit har ungefär hälften kommit via någon av de stora nyhetssajterna (SvD etc) då jag skrivit om någon specifik nyhet, och hälften via sökmotorer då folk framför allt letat information om boken Munken som sålde sin Ferrari samt om utbrändhet. Att så många hittat hit som är eller är intresserade av utbrändhet värmer mitt hjärta, då jag – föga förvånande – är särskilt intresserad av just det ämnet.

Avslutningsvis hoppas jag att 2009 skall föra med sig mer av allt – åtminstone av det goda. 😉