Problem med TSSTcorp DVD+-RW TS-L632H ATA Device?

by Andreas

1207376283699

Fungerar inte din DVD-spelare under Vista längre? Visar enhetshanteraren en liten gul varningstriangel vid enheten? Ger idogt googlande enbart beskedet att DVD-spelaren nog tyvärr helt enkelt gått sönder? Sliter du ditt hår? Och framför allt: får du felmeddelandet att TSSTcorp DVD+-RW TS-L632H ATA Device slutat fungera – och inga ominstallationer driver-uppdateringar i världen tycks få den att fungera igen?

Lugn, det kanske finns en utväg! Testa att köra det här programmet från Microsoft. Ibland kan visst installationer, avinstallationer och uppdateringar av vissa program få Vista att förlora kontakten med DVD-spelaren i datorn, men det här programmet rättar till det felet. För min del var det troligen en avinstallation av Itunes för någon vecka sedan som orsakade problemet…