Husdjurssemester

by Andreas

odrickbart tycker katten

Som antyds på bilden har jag druckit en hel del huvudvärkstabletter de senaste dagarna, till min katts stora skepsis (det bubblar ju och luktar konstigt), och fler lär det bli. ^^’ Detta mestadels beroende på att jag håller på med lite översättningsjobb just nu, men det har också gjort sitt till att katten varit ovillig att ge mig tillräckligt med nattsömn på sistone.

Idag lämnade jag dock av henne hos min mor för några dagars husdjurssemester, för att öka chanserna till att få åtta timmars sömn och bättre kunna koncentrera mig på översättningen. Den ger mig närmast konstant huvudvärk i alla fall, men lite bättre kan det nog bli i alla fall. 🙂

Som sidonotis kan nämnas att min mormor inte var så glad när hon såg mig häromsistens; hon tyckte jag var alldeles för smal!

– Äter du ordentligt? Du behöver äta mer gräddsås. Och potatis!

Jag försäkrade henne att jag äter minst tre-fyra mål om dagen i alla fall, och att det ju borde vara tillräckligt när jag inte tränar så hårt. Förvisso äter jag förhållandevis fettsnål kost (bröd, havregrynsgröt, fullkorn, fisk etc.) och såväl promenerar som går på gymmet (ibland), men jag vill ju faktiskt hålla mig i någorlunda form. Och så mycket mörk choklad som jag äter varje dag, dag efter dag, månad efter månad så borde jag ju få i mig en hel del fett den vägen. 😀