Sommarbloggande

by Andreas

solnedgång

Som mina besökare kanske märkt har jag inte bloggat så mycket på sistone. Jag vet inte om orsaken ligger i att jag just nu går på en kurs anordnad av Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen, eller om det bara beror på att jag sänkt takten rent generellt de senaste månaderna. Jag har naturligtvis fortfarande tankar och idéer jag skulle vilja få ut och saker jag vill se och göra, men jag har valt att bara ta det lugnt. Sänkt ambitionsnivån, dragit ner på lästakten och bara cyklat, promenerat och “latat mig”. Tack vare den sänkta ambitionsnivån och tack vare att jag (tyvärr) inte haft särskilt många översättningsuppdrag på sistone har jag dessutom kunnat dra ner min konsumtion av smärtstillande tabletter ca 10 tabletter/vecka till ungefär en. 🙂

Hur som helst, oj vad varmt det är. 29 grader i skuggan och bara svag, varm vind. Jag är ute vid sommarstugan utanför Svärdsjö några dagar. Det är mysigt, och katten min är så glad att få vara ute på marken i löplinan.