Bland flyttlådor och städprodukter

by Andreas

Det finns massor med texter jag känt för att skriva de senaste dagarna, men just för stunden har jag valt att lägga min tid och energi på att packa – jag håller nämligen på och flyttar. Packandet har pågått i makligt tempo i en vecka, men nu är allt klart och jag håller nu bara på och städar och torkar. Imorgon går flyttlasset från Sundbyberg, där jag bott i knappt två år, till min uppväxtstad: Falun!:)

flyttlador

Long story short så har jag tröttnat på att bo i andra hand. Jag har inte haft ett eget hyreskontrakt sedan jag flyttade till Stockholmstrakten för nästan tre år sedan (det första året bodde jag i flickvännens dåvarande lägenhet), och jag tror inte att det är en optimal situation för någon som lider av utbrändhet och behöver lugn och stabilitet. Så för första gången på mer än tio år bär nu lasset av tillbaks till mina ”hemtrakter”.

Jag hoppas kunna skriva lite fler inlägg när flytten är avklarad och bohaget är uppackat igen.