Ego-tråd

by Andreas

Jag har en svaghet för navelskådning, personlighetstest och så, så här är mina svar på en massa frågor jag hittade hos Carl Johan Rehbinder och Bitchslap Barbie. Det är väl inte den roligaste eller mest intressanta lista jag sett, men vad sjutton.

penna

 1. Stänger du av mobilen när du sover?
  Nej, men jag stänger av ljudet på den i alla fall.

 2. Vem såg dig senast naken?
  Exet skulle jag tro, såvida inte grannarna haft en väldig tur.

 3. Hur såg du ut på högstadiet?
  Ungefär som nu: lång, blond, normalt/propert klädd med sidbena.

 4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
  Betydligt tunnhårigare och lite rynkigare, men utöver det kommer troligtvis inte mycket att förändras. Jag skall anstränga mig för att inte få den där gubbmagen nästan alla medelålders män tycks dra på sig medelst lathet, god mat och Volvo.

 5. Hur var du på dagis?
  Betydligt kortare än nu.

 6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
  En trevlig prick, tror jag, som arbetar så gott han kan. Har en tendens att dra lustigheter och ironisera, att ibland vara lite tystlåten, och att lufta sina politiska åsikter.

 7. Har du celluliter?
  Det tror jag inte. Kan män ens få celluliter?

 8. Biter du på naglarna?
  Det händer, om jag råkar vara nedstämd.

 9. Har du något handikapp?
  Inget medfött. Sedan utbrändheten är jag dock extremt benägen att få huvudvärk.

 10. Är du rädd för att få hängbröst?
  Nej, det kan jag inte påstå.

 11. Tror du gud är en man eller kvinna?
  Eftersom jag inte tror på gud har jag svårt att svara på den frågan.

 12. Svär du?
  Det händer.

 13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
  Ja, liksom jag försöker vara trevlig mot alla andra människor. Alla människor har rätt att ha fullkomligt idiotiska åsikter och föreställningar så länge de inte försöker allt för hårt att övertyga mig om dem.

 14. Hur homo är du på en skala 1-10?
  Bortsett från en viss fascination för kukar, inte så överdrivet. Så, hmm, summa sumarum en femma kanske? En sak är i alla fall säker: jag förstår mig inte på homofobi. Med lite möda kan jag förstå nästan vilka åsikter/läggningar som helst som folk kan ha, men homofobi undgår mitt förstånd.

 15. Tror du på utomjordingar?
  Ja, med tanke på universums storlek tycker jag det vore rimligt att tro att det existerar/har existerat/kommer att existera liv också på annat håll. Att de alla skulle vara humanoider som talar engelska känns dock mindre troligt.

 16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
  Hmm… Sushi – om det nu går att räkna som en maträtt?

  P010145818_368

 17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
  Vad som helst med brytbönor. Eller semlor, om det nu kan räknas som mat. Jag klarar inte av mandelmassa.

 18. Har du blivit arresterad?
  Nej, jag har klarat mig.

 19. Ljuger du?
  Små vita lögner är vi nog alla skyldiga till ibland. Större lögner tar emot betydligt mer.

 20. Har du kysst en polis?
  Hu nej.

 21. Är du rädd för securitasvakter?
  Nej – borde jag vara det?

 22. Har du någonting att dölja?
  Jajamensan.

 23. Vad har du på din nyckelknippa?
  Dörrnyckel, postboxnyckel, elektronisk portbricka.

 24. Är du / har du varit gift?
  Nej, tyvärr inte. Det är dock en dröm jag har, romantiker som jag är.

 25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen flickvännen från krogen?
  Självklart.

 26. Kan du laga cyklar?
  Jag har aldrig testat, så jag vet inte så noga.

 27. Kan du fixa med bilar?
  Nej, det har jag ingen vana av.

 28. Brukar du köra om?
  Jag har inte körkort. Ännu. Men det ligger väldigt högt upp på min att göra-lista.

 29. Kan du baka bröd?
  Njae, inte utan recept.

 30. Vet du hur man frostar av en frys?
  Självklart. Hur kan man misslyckas med det?

 31. Vilken serie skulle du helst leva i?
  Svår fråga, då jag nästan aldrig ser på tv-serier av något slag… Men varför inte Star Trek? En relativt fredlig och harmonisk värld med öppenhet, många raser och världar, och en trevlig ljus estetik.

trek_bridge_big