Har rymden någonsin varit så vacker?

by Andreas

x3tc_screen_032

Wow. Det var det enda jag kunde få ur mig när jag fick syn på några trailers från PC-spelet X3: Terran Conflict idag. Jag tror aldrig jag sett ett spel som imponerat så på mig tidigare; För första gången kände jag samma Sci-fi fascination som jag kände när jag såg de gamla Stjärnornas Krig-filmerna. Det är stort, det är vackert, det är mäktigt, och stundtals nästan meditativt. Klicka på bilderna så förstår ni nog. (EDIT: Nu länkar bilden ovan till en riktigt stor bild.)

Om nu bara något filmbolag kunde få ändan ur och äntligen släppa någon riktig rymdkrigsfilm igen. Än så länge har ingen riktigt plockat upp stafettpinnen efter Jedins återkomst i början av 80-talet. Nu kan man ju uppenbarligen skapa realistiska rymdskepp i datorerna…