Motion – Hell yeah!

by Andreas

workout-fail

För första gången på ett helt år har jag faktiskt precis varit på gymmet. Hurra för mig! Det är kusligt hur ur form man kan bli på bara ett år och jag har både tappat styrka och dragit på mig en bilring. Så nej, det är inte jag på bilden. Men nu är det dags att komma i form igen.

Det nya gymmet var verkligen ingenting att hänga i julgranen (det enda gym jag varit på som imponerat mindre på mig var ett av gymmen på det senaste japanska universitetet jag studerade vid – det gymmet var så slitet, äckligt och underutrustat att det inte kan ha blivit vare sig investerat i eller ens städat sedan det byggdes på 1970-talet…), men det får väl duga. Det ligger nära där jag bor och är lätt att ta sig till, och jag vet allt för väl hur lätt det är att hitta på ursäkter för att inte träna. 😉