Några gamla teckningar

by Andreas

Här är några teckningar jag gjort de senaste åren och som jag postade på min engelskspråkiga blogg, men av en eller annan anledning aldrig lade upp här.

Om du inte ser alla bilder klicka på “läs mer”-länken för att se hela inlägget. Mycket naket är det, så titta försiktigt! 😀

“Athena” – 2007
athena_web

En gudinneliknande kvinna, komplett med tiara och en stav av något slag. Jag gillar hennes leende.

“Age play” – 2010
bed_girl_800

En rätt så enkel teckning där jag lånade posen från ett foto, och sedan lade till strumpor, ett anime-aktigt ansikte, en gullig frisyr samt lite barnsliga accessoarer. Kinky!

“Althrea” – 2008
althrea1

En teckning av min Night Elf Rogue vid namn Althrea som jag spelade när jag spelade World of Warcraft för några år sedan. Jösses vad glad jag är att jag lyckades bryta det beroendet…!

“Cykelutflykt” – 2008
cyckelutflykt_liten

Också den här teckningen använde jag fotoreferens till. Jag funderade på att tuscha och färglägga den, men det blev aldrig av.

“Niatal” – 2008
niatal

Ännu en teckning jag använde fotoreferens till, föreställande den karaktär jag spelade i ett par Star Wars Roleplaying Game-äventyr i Stockholm. Ahh, jag saknar rollspelandet. 🙂

“Padawan girl” – 2007
padawan_girl

En teckning av en ung kvinnlig padawan som jag tecknade efter att ha tittat igenom alla sex Star Wars-filmerna (är man ett Star Wars-fan så är man!). Olika referenser användes – bild, foto, spegel(!) – dock lyckades jag misslyckas rejält med ena ögat.

“Silent girl” – 2008
silent_girl

En snabb teckning jag gjorde på ett café en kväll.