"Hem" till jul

by Andreas

stockholms_central_i_jul

Medelst miljövänligt transportmedel – tåg – har jag förflyttat mig norrut från Stockholm till den stad som jag kallar min hemstad: Falun. Den stad som jag tillbringade större delen av min uppväxt i, från lekis till och med gymnasiet. Här firar jag jul med min mor, och inom någon dag skall också mina morföräldrar hälsas på, samt eventuellt någon mer släkting i området. Och självklart hälsar jag också på en kär barndomsvän.

Det har gått åt en hel del huvudvärkstabletter de senaste dagarna, men nu är pyntet framme, granen dekorerad och julmaten hemburen, så nu ser jag fram emot rätt så lugna dagar tills jag skall återvända till Stockholm efter nyår. Jag skall läsa lite grand, försöka teckna något, samt färdigställa en ny hemsida jag håller på med (mer info om det snart). Så nu återstår bara att önska en särdeles fin, trevlig och:

god_jul