VanLys Belgian Truffles Original – oj då!

by Andreas

vanlys_truffles_original_500

Jag känner att jag måste tipsa om ett litet fynd jag gjorde härom dagen: VanLys Belgian Truffles. Jag hittade dem av en händelse på Överskottsbolaget, dit jag hade begett mig för att införskaffa lite skruvar och bultar, och med tanke på den låga kvalitet man brukar hitta på godiset på dylika ställen var mina förhoppningar om de här tryfflarna inte särskilt höga, för att uttrycka sig diplomatiskt. Det visade sig dock att jag gjort ett riktigt kap!

VanLys Belgian Truffles Original (alltså au naturell, men de fanns även i andra varianter, bland annat med smak av nötter) smakar helt OK för att vara fabrikstillverkade standardtryfflar. Godare än de sorter jag hittat på bland annat Coop och ICA. Inköp rekommenderas! Och jag tycks inte vara ensam i min lovsång – Chokladbloggen håller med, och rekommenderade dem visst redan för ett år sedan. 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,