Två år!

by Andreas

tvåårsjubileum

Tvåårsjubileum! Det är idag två år sedan jag startade den här bloggen, då under namnet Tankar och mer borta på wordpress.com. Bloggens fokus låg då som nu på bokrecensioner och blandade tankar om hälsa m.m., och sedan dess har dessutom recensioner av choklad blivit en viktig del av bloggens repertoar. Då, när jag startade den, hade jag inga större tankar på att jag skulle orka hålla på så här länge, men rullar på det gör det.

Några större regelbundna läsarskaror har jag väl inte, men jag är mycket glad för de av er som hälsar på emellanåt för att se vad jag skrivit! 😀 En stor del av de som tittar förbi här från olika sökmotorer (*host*google*host*) letar efter information om tecken på utbrändhet, och jag hoppas innerligt att min bloggpost om ämnet kunnat vara till någon hjälp. Har jag bara förmått få en enda besökare att tänka efter och kanske dra ner på sitt tempo lite, för hälsans skull, så har den här bloggen levt upp till sitt syfte. Det är otroligt obehagligt att springa in i väggen och det tar osannolikt lång tid att återhämta sig någorlunda efteråt, och det är verkligen inte en livskris jag önskar någon.

Så, två år – längre än väntat och med fler inlägg än jag vågade hoppas på. Och än finns det saker att skriva om!