Skyll inte på praktikanten!

by Andreas

Jag har inte tecknat eller skrivit så mycket här (eller någon annanstans heller för den delen) på sistone, delvis för att jag känt mig allmänt trött och ofokuserad, vilket jag skyller på det avtagande ljuset, men också på att jag nu är inne på min andra praktikvecka. Ja det är sant: efter att ha tryckt på dem i flera års tid har Försäkringskassan nu äntligen bedömt mig vara tillräckligt återställd för att kunna arbeta lite grand!

Utan att avslöja var jag praktiserar kan jag i alla fall avslöja att nu i till en början två timmar om dagen pysslar med lagerhantering och framplockning av varor på ett stort företag. Jag får ta så många pauser mitt huvud behöver (och det har också varit nödvändigt så gott som dagligen hittills) och jag har arbetskamrater, ett syfte, en uppgift, en roll. Som jag har längtat efter det här! Det är definitivt inte min drömarbetsplats, men temporärt tror jag i alla fall det här är precis vad jag behöver. Dessutom ger det mig den motivation som krävs för att jag skall förmå släpa mig till gymmet 4-5 dagar i veckan.

Det finns saker jag skulle vilja ägna mig mer åt, såsom politik och motståndet mot seriecensuren (och bloggande därom) – båda områden där det händer intressanta saker just nu – och förhoppningsvis kommer jag också ha mer energi till det snart, när huvudet vant sig vid sin nya belastning.

Hej hopp!