Slut på kommentarer

by Andreas

Som synes har jag inte varit särskilt aktiv här på bloggen det senaste dryga året. Med Twitter som betydligt enklare sätt att få utlopp tankar och funderingar (140 tecken tar bara sekunder att skriva) har det bara känts bökigt att uppdatera en blogg. Jag har dessutom tröttnat på den här sidans design, som jag tycker känns plottrig, otidsenlig och inte till fullo reflekterar mitt allt starkare intresse för minimalism, så jag kommer troligtvis ändra på den när jag får ändan ur vagnen.

Dessutom har vi dilemmat med kommentarer: Kommentarer skall man ju ha på en blogg, så är det ju, ”Webb 2.0” och allt sånt där, men faktum är att jag inte är särskilt social av mig egentligen. Jag föredrar att träffa människor öga mot öga framför att driva en elektronisk anslagstavla. Och svarar jag inte på en kommentar omedelbart får jag dessutom dåligt samvete för att jag låter personen i fråga vänta, vilket känns pinsamt och får mig att skjuta upp svarandet ännu mer, och så vidare in absurdum… Jag får helt enkelt be er som kommenterat utan att få svar de senaste månaderna om ursäkt. Jag är egoistisk, och jag har gjort er besvikna. Jag har nu stängt av kommentarsfunktionen på sajten och dolt samtliga gamla kommentarer. Detta är nu en kommentarsfri sajt.

Få se om det gör det roligare och enklare för mig att börja blogga igen.