Jag gillar: Avira AntiVir

by Andreas

Avira AntiVir Premium

hjärta Under åren har jag testat alla stora gratis antivirusprogram som finns, inklusive AVG Anti-Virus, Avast! och nu senast Microsoft Security Essentials, men har alltid gått tillbaka till Avira AntiVir. Det har aldrig släppt igenom ett endaste virus, och är enligt min egen erfarenhet det överlägset snabbaste av programmen. Min dator är ingen superburk så det är därför viktigt för mig att ha ett antivirus som slöar ner datorn så lite som möjligt, och där har ingen kunnat slå Avira.

Gratisversionen av Avira Antivir är som sagt gratis mot att man vid varje automatisk uppdatering får upp ett litet fönster som uppmanar till köp av betalversionen. Nu har jag dock gjort slag i saken och valt att köpa betalversionen Avira AntiVir Premium. För bara några kronor i månaden får jag nu ett ännu bättre skydd, inga betalningsuppmaningar och supersnabba uppdateringar. Bara att njuta av det snabba skyddet med andra ord.

Och nej, jag får inte betalt för att skriva det här – jag gillar helt enkelt programmet. 🙂