En till lista

by Andreas

 1. Mitt ex… önskar jag all lycka och välgång i livet. Det förtjänar hon. Synd bara att vi var som dag och natt, som plus och minus, som vacker flammande eld och en stilla skål svartkrut.
 2. Kanske borde jag… försöka träffa mer människor och revitalisera mitt sociala nätverk. Men det är ju lättare sagt än gjort. XD
 3. Jag älskar… öppensinnade och konstnärliga människor. Människor man kan diskutera allt med, lugnt och sansat, och som kan se och uppskatta skönheten i det mesta (som exempelvis PinkyPhluff). Och så älskar jag naturen.
 4. Folk skulle nog säga att jag är… lugn och betänksam. De som känner mig väl skulle nog säga att jag är en väldigt känslig och ofta självuppoffrande själ. Många skulle nog överskatta min intelligens.
 5. Jag förstår inte… varför vi inte kan få bättre politiker än vad vi förtjänar. Snälla?
 6. När jag vaknar på morgonen… är jag oftast väldigt trött och småirriterad, eftersom det var katten som väckte mig (alldeles för tidigt). Jag behöver åtta timmar.
 7. Jag förlorade… teckningsinspirationen för några år sedan, men den är på väg tillbaka! ^^
 8. Mitt liv är fullt av… försök att bli en bättre människa. Försök som förvisso ofta går mindre bra, men det hindrar mig inte från att försöka.
 9. Mitt förflutna är… en del av vem jag är. Bra och dåliga beslut. Jag ångrar ingenting men det händer att jag undrar hur livet hade blivit om jag hade valt annorlunda.
 10. Jag blir irriterad när… jag tänker på hur kristet moralkonservativt det här landet är, och vad värre är: att folk inte själva tycks inse det.
 11. Partyn är… något som jag inte varit på på länge. Rent generellt kan de vara trevliga om folk är hyggliga och icke-hormonstinna och allt inte handlar om raggande på ett dansgolv. XD
 12. Hundar… trevliga om de är vänliga och inte skäller. Speciellt cockerspaniel-hundar finner jag bedårande charmiga. Ouppfostrade hundar som skäller bara man promenerar förbi ute på gatan hatar jag – ert revir sträcker sig inte så långt ni kan se/höra!
 13. Katter… älskar jag. Jag har nog aldrig mött en katt jag inte gillat (bortsett från tidigt på morgonen), och de brukar tycka om mig också. <3
 14. I morgon… skall jag teckna kroki igen. I övrigt hoppas jag det blir en lugn och trevlig lördag.
 15. Jag har svårt att tolerera… klotter, nedskräpning och miljöförstöring. Egoism och dumhet är en sak, men att låta det gå ut över naturen och vår gemensamma miljö är bara rent ut sagt onödigt.
 16. Om jag hade 10 miljoner kronor… skulle jag fortfarande vilja arbeta en del, men den ekonomiska tryggheten i sig skulle säkerligen få mig att kunna slappna av mer och oroa mig mindre över framtiden. Jag har alldeles för lätt att passivt oroa mig över saker. <_<
 17. Jag blir vettskrämd av… stora spindlar. Seriöst, jag är glad att jag inte bor i ett land med tropiskt klimat! Den stora trädspindel som bodde i taket utanför mitt sista studentrum i Japan kunde jag dock stå ut med, då den och dess ungar faktiskt höll sig där uppe. ^o^