“Man should be brave”

by Andreas

Man should be brave

Även små steg räknas, bara man verkligen tar dem. Personligen gäller det exempelvis hur jag väljer att klä mig. Jag ser mig själv som något av en intellektuell, både för att jag tycker om stilen och för att jag helt enkelt vill visa för omvärlden att jag minsann har åtskilliga års universitetsstudier bakom mig. Lite skryt alltså, i all subtilitet. För att det inte skall bli för tråkigt vill jag dock också ibland slänga in lite tokighet, och därigenom även visa på min konstnärliga sida. Tänk brittisk elegans och vilda västern-doktor, med lite färgklickar inslängda.

Det är inte helt enkelt, med svajig självkänsla och Jante hängandes över axeln, men jag tar små steg. Även om det kan gälla att bara skippa tråkjumpern och istället kombinera jeans med färgsprakande rutig skjorta och en kostymväst. Som idag.

Vad har du gjort för att uttrycka din personlighet idag?