Min nya dator

by Andreas

Min nya dator

Är det? Är det?! Jajamen, det är ett helt navelskådande inlägg om min nya dator, troligen helt ointressant för någon annan än mig själv. XD

Jag skall inte traggla prestanda och tekniska specifikationer, men se, SE på dess vita skönhet! Att få tag i en vit pc är ju som ni kanske upptäckt inte det lättaste, då branschen tydligen kommit på att svart elektronik är vad folk vill ha, så den här skönheten plockade jag ihop borta hos Komplett.se, där jag efter mycket letande hittade såväl ett vitt chassi, ett vitt elaggregat och ett vitt (och lite grönt – snyggt!) högtalarsystem. Lycka! Att få tag i en vit skärm och ett vitt tangentbord visade sig vara betydligt svårare, så de fick bli svarta. Prestandamässigt är datorn mycket kompetent.

Det här är nog den dyraste pryl jag någonsin köpt, men det känns ändå bra. Jag hade en del pengar i firman att göra av med, och efter att inte ha haft någon spel-duglig dator på sisådär ett decennium så känner jag mig faktiskt förtjänt av den.

Och vad tror ni jag upptäcker efter att jag byggt ihop och fått igång den då? Jo, att jag efter att i åratal ha klagat över att jag inte kan spela några spel faktiskt inte har en susning om vad för spel jag nu vill ha…