Palace Belgian Chocolate Selection

by Andreas

Palace Belgian Chocolate Selection

Vill ni göra en bra affär – ett riktigt kap – och få några riktigt högkvalitativa chokladpraliner till ett riktigt bra pris? Ja då får ni nog fortsätta leta, för Palace Belgian Chocolate Selection från Lidl är inga höjdare. Riktigt god kvalitetschoklad kostar pengar, precis som kvalitet av alla de slag, och den choklad man får för ungefär 10 kronor hektot är helt enkelt inget att skriva hem om.

Hur som helst, Palace Belgian Chocolate Selection är en samling förvånansvärt stora chokladbitar – ungefär dubbelt så stora som de flesta vanliga praliner – i mörk, ljus och vit choklad, med diverse fyllningar. Pralinerna är trots några skavanker vackra att se på, som synes på förpackningens bilder, men så snart man sätter tänderna i dem inser man tyvärr att det här är billig europeisk budgetchoklad av standardmått. Rekommenderas till de som värderar kvantitet framför kvalitet.