Ibland vill jag för mycket

by Andreas

Jag tänkte bara jag skulle ta och gnälla lite, på något jag vet jag har mig själv att skylla.

Den senaste tiden har jag mestadels befunnit mig i stan, och därmed haft alla möjligheter i världen att surfa, fundera och författa blogginlägg, såväl som besöka och kommentera på andras bloggar. Av detta har dock inte blivit mycket. Krafterna har helt enkelt inte räckt till, till största del beroende på att jag håller på och hjälper en ny bekant med hans flytt. Han är en trevlig människa som dock har dragit på sig lite skador genom åren, och självklart är jag därför mycket glad att kunna hjälpa honom med packning och städning. Saker som han av olika anledningar inte har så lätt för. Dock har dessa ansträngningar satt sina spår, och jag fått begränsa mina ambitioner på andra områden. Inga ambitiösa blogginlägg med andra ord. Jag skall nog dra ner på min hjälp en aning i fortsättningen.

Den återstående tiden har jag ägnat åt ett par andra mycket trevliga aktiviteter: timslånga promenader och pocketläsande – oftast samtidigt. 😉

Den hemlige kocken – Den hemlige kocken – Det okända fusket med maten på din tallrik; Förföriskt lättläst och genomsyrad med ibland löjligt billiga trick för att flirta med läsaren, men som tur är också förvånansvärt informativ och tankeväckande. Den är ett gott sällskap på mina turer i skog och mark i falubygden.