Full Strike Tea – undvik som pesten

by Andreas

Full Strike TeaMed glada minnen av de teer på burk som jag druckit i Japan inhandlade jag härom dagen en burk Full Strike Tea på en mindre butikskedja. Den var en besvikelse, man jag hade tänkt låta saken bero. Då jag idag fick syn på produkten också på en så stor kedja som Hemköp kände jag mig dock manad att ta bladet från munnen och gå ut med en skriftlig varning:

Undvik det här ”teet”! Det smakar vedervärdigt och kan knappast sägas vara det gröna te det utger sig för att vara. ”Äppeljuice med knappt förnimbar smak av teextrakt” vore en mer korrekt beskrivning. Unken, blaskig och vattnig juice är vad det är. Så gör er själva en god tjänst och lägg pengarna på något annat istället. Varför inte på en burk Coca Cola Light plus green tea – den är faktiskt högst drickbar.