Jag gillar: Coca-Cola Vanilla / Vanilla Coke

by Andreas

Coca-Cola Vanilla

hjärta Jag minns för några år sedan när Coca-Cola Vanilla (eller Vanilla Coke som jag tror den kallades här) introducerades på den svenska marknaden; Ahh, jag älskade den läsken! Till min stora glädje hittade jag den härom veckan på en av stadens Ica Supermarket-affärer där man tagit hem några pallar av den på burk, importerad från utlandet någonstans.

Jag vet att den inte nådde några framgångar bland folk i stort (och ingen av mina kompisar tyckte om den) men jag älskade den, och hoppas alltjämt att man skall börja sälja den här igen i stor skala – allra helst i light-variant, då jag skyr sockerläsk som pesten (i det här fallet gör jag dock ett undantag). Jag gillar cola och jag gillar vanilj, och kombinationen är… sexigt god!

Jag hoppas innerligt att fler börjar efterfråga den hos sina lokala handlare. 🙂

Mer info om Vanilla Coke kan hittas på den eminenta sajten Fulcola.