Minibokrea på Åhléns

by Andreas

 ahlens

Jag noterade när jag hade vägarna förbi stadens Åhléns häromdagen att det pågår en höstrea på böcker där – en “minibokrea” om man så vill. Trevligt; jag tror inte att jag lagt märke till någon höstbokrea någon annanstans tidigare. Gör väntan till den stora bokrean i februari lite mer uthärdlig. 🙂

Jag fick syn på två böcker som ser särskilt intressanta ut, som är nya och som inte tycks finnas tillgängliga i billigare pocketutgåvor: Stressa rätt av Dan Hansson, samt Lycka nu av Titti Holmer. Båda böcker inom delvis samma “må bra”-område, men med olika fokus (stresshantering samt positivt tänkande). Jag har redan läst en del facklitteratur på området, men det är ju alltid trevligt att öka på sin kunskap.

Och båda områdena är ju något som jag själv behöver jobba på. 😉